Sunday, September 28, 2008

Kisah Menarik Semasa Berbuka






Kasih paling menarik ....Anis semasa membasuh pinggan mangkuk setelah berbuka telah mencantumkan semua air left over dari setiap glass ke dalam satu jug ...dapatlah lebih kurang 3/4 jug. Nak tahu dalam jug tu ada air laici dengan 2 biji buah..air oat atuk abah dan ape..ape je....


Yan tak tahu air tu adalah left over...Aya masa basuh tu cari gak mana pegi jug tu..tapi buat tak tahu je... Yan telah campurkan air dalam jug tu ke dalam jug kristal yang besar dan another pusingan air tu diminum sekali lagi...wek.....wek.....

Mereka hanya sedar semasa makan 2nd round ..Aya tanya mana pegi jug air left over tu..Yan beritahu dah dicampurkan dengan air yang mana mereka semua sedang minum....ha..ha..nasib baik tak de yang sakit perut hari tu.....ketawa terbahak.....mereka semua...

2 comments:

Fieda said...

Hua..kite minum air tu..dlm gelak terbahak2 tu, rasa loya pun ada..tapi redha jelah dah selamat diminum.. hu hu..
ok selamat hari raya

p/s: Air muhibah mengerat silaturrahim..

Azman & Azian said...

best nya...ada cerita raya tak kat muar...